Juanjo Monserrat

Juanjo Monserrat és un artista emergent de Mallorca, de 25 anys, resident al poble mallorquí Binissalem.

Jaume Arboledas

Jaume Arboledas es un mùsic , compositor i cantant de Sabadell afincat desde fa anys a Sant Feliu de Codines, comença la seva aventura musical amb un Ep titulat Històries, amb aquest treball entra en contacte amb quimera records i veu la llum el disc de Sant Feliu a Paris.

Bitter

David Delgado presenta la segona entrega del seu projecte personal, Bitter, després d'Esperant que surti el sol (Quimera Records, 2014).

Ariana Bofill

Va començar a tocar el piano quan tenia 4 anys. Ara, amb 31, és músic de carrer. Ariana Bofill és de Valldoreix, i descriu la seva relació amb la música com a una "vivència molt peculiar". De petita ja li agradava treure les cançons d'oïda, a partir del que sentia a casa. Amb tot, anava a classes de música, on feia peces de clàssic. "A les classes sentia com que la informació que em donaven m'acomplexava", explica, perquè "em feia dubtar del meu instint".

Mount Sound

El grup format per Miquel Nieto i Cristian Alvarez han enregistrat 17 talls a l´estudi de gravació camprodoní papeta records sota la supervisió de Cesc H. Roig.

Cesc

CESC és el projecte musical de Cesc H. Roig , músic , cantant , multinstrumentista, productor ,
tècnic de so i actor, estem davant d´un artista polifacètic, actualmente està presentant el seu
espectacle “ Bones stones “ on combina cançons pròpies antigues i noves amb versions dels
Rolling Stones. A finals de 2015 va treure 4 treballs a la vegada titulats , jugant a ser
7.394.789.000 o mes !!!, mentrestant despertant, C6 i abans d´obrir els ulls ( quimera records
2015) podeu trovar tota la info sobre la seva feina a www.cescmusic .com.

Noudits

Noudits és el nou projecte de l’ex baixista i compositor de Sopa de Cabra, Francesc “Cuco” Lisicic.

Noudits, és un projecte ideat, treballat i pensat en els paràmetres més amplis de l’anomenat “ROCK”, entès com una forma de vida, d’expressió i d’art.

The Raymond Williams Incident

Desprès del treball basat en l´obra de Daniel Bookseller a partir d´un casset que The Raymond Williams va rebre de la vidua de Daniel. Treball amb el qual el projecte de The Raymond Williams ha viatjat per gran part de la peninsula i una petita gira per estats units.

antoniohidalgo.jpg

Antonio Hidalgo

Problemes al cap és el quart disc de blues del bluesman barceloní resident a l'Empordà Antoni Hidalgo. Gravat i produït per Roger Gascon a Birth With Vertigo Studios, l’àlbum inclou catorze noves cançons de blues-rock cru i directe amb la col·laboració d'Amadeu Casas a la guitarra.

Jeroni Vilà

Jeroni Vilà es un mùsic i compositor d´Olot , que comença la seva aventura musical acompanyat del seu piano i fent cançons , sota la producció musical de Pere Jou (quart primera).

Stereolegs

Stereolegs és una banda de pop-rock de Barcelona. El grup neix per la necessitat de treballar l’extens repertori de l’ Enric (guitarra i veu inconfusible), prolífic compositor de cançons i narrador d’històries; El resultat, és un repertori de cançons d’ agradable digestió, amb diverses variables i ritmes.

Jaume Guardia

Jaume Guardia és un músic de Ripoll que porta un quants anys en el món musical compta amb un grapat de treballs editats sota el segell quimera recordS.