cdm.jpg

C.D.M
CANÇONS. DES DEL. MÒBIL


HISTÒRIA D'UN PROJECTE

Em presento...

Em dic Jordi Zacarés Caparrós, nascut a Barcelona al 1971. Mestre d'educació musical.

Des de sempre he tingut la música com a fil conductor de la meva vida, participant en diferents projectes musicals amb bandes quasi sempre relacionades amb el rock simfònic o alternatiu. Tot seguit us relaciono els projectes que han acabat amb el registre d'un cd.

  • 1996 «Quars» grup Quars (Picap)

  • 2008 «Work in progres» grup Antagònics (An records)

  • 2009 «Instint», grup Antagònics (An  records)

  • 2010 «Taboo», grup Antagònics (An records)

  • 2011 «Halloween in San Francisco», grup D.O ( Picap)

  • 2015 «Smoking room», grup D.O (Microscopi)

PER QUÈ CANÇONS DES DEL MÒBIL?

Després de compartir els diferents projectes, abans esmentats amb músics i amics, havia arribat el moment d'intentar l'aventura en solitari.

Sobre el 1r disc...

El 13 de setembre de 2013 decideixo crear una pàgina al Facebook anomenada «Cançons des del mòbil». Aquesta plataforma em va servir per donar vida a les cançons de manera immediata. Vaig cedir a la fugacitat però alhora a la eternitat d'allò que anomenem núvol.   La idea era composar cançons i immediatament enregistrar-les amb el mòbil per compartir-les al món. Aquestes 14 cançons enregistrades en aquest cd són el resultat dels moments creatius viscuts des d'aleshores.

Fa uns mesos vaig decidir fer una campanya de crowdfunding a través de la plataforma Verkami i gràcies a la col·laboració d'amics i seguidors, vaig aconseguir la fita. El recolzament de tanta gent em va fer creure que això era només l'inici del camí.

En el cd van participar 17 músics/amics que van aportar la seva part creativa i interpretativa donant al cd una gama de colors que enriqueix el projecte.

Sobre el 2n disc

Després de l'èxit del primer Verkami i amb un grapat de noves cançons decideixo començar a donar forma al 2n cd. Un altre cop tenia clar que volia fer-ho amb el gran guitarrista, amic i productor Lluis Costa a l'estudi que té a Salt (SoundclubStudio).

Una idea corria pel meu cap...una coral...jove. Finalment els Background Noise de Parets del Vallès decideixen col·laborar, la resta del cd creixeria amb en Lluís i un servidor jugant a l'estudi.

I finalment, mancava l'acompanyament i l'interès d'una discogràfica...Quimera records va ser l'escollida.

Amb el suport de tothom hem assolit la fita d'un 2n cd...Gràcies a tots. 

Seguim fent camí. 

DISCOGRAFIA DE C.D.M (Cançons des del mòbil)

  • 2016 «Cançons des del mòbil. Volum 1», per Jordi Zacarés (Auto-editat)

  • 2018 «I si parlen de mi», grup C.D.M (Quimera records)

 

Àlbums

I si parlen de mi

I si parlen de mi

audio Block
Double-click here to upload or link to a .mp3. Learn more

Vídeo