STEREOLEGS.jpg

STEREOLEGS

Stereolegs

Stereolegs som una banda de pop-rock de Barcelona. El grup neix per la necessitat de treballar l’extens repertori de l’ Enric ( guitarra i veu inconfusible ), prolífic compositor de cançons i narrador d’històries; El resultat, és un repertori de cançons d’ agradable digestió, amb diverses variables i ritmes. Stereolegs, és un projecte de temes escrits en català, creatius i vibrants; amb melodies contagioses i tornades enganxoses. Les cançons reflexen totes aquelles coses que envolten l’ existència, parlen de diferents coses, d’emocions universals; Aquí teniu un tastet, del repertori dels Stereolegs; No us farà cap mal fer-li una escoltadeta ! Però per si de cas, recomanem disfrutar les cançons sense moderació, ja que noves cançons no trigaran en sortir a l’exterior.

A mitjans de l’estiu de 2.015 es produeix el relleu d’Oriol Comas per Enric G. Majoral com a guitarra solista i arranjador, músic forjat en els directes de petit format, amant del rock i de creativitat més que solvent. En el Nadal de 2.015 el baixista David Marín, decideix continuar la seva senda musical i s’aparta del grup i el substitueix el Josep Gutiérrez baixista amb una extensa carrera musical i que prové d’una familia de músics. Sens dubte una ànima incansable que aporta frescor i joventut a la formació.

Stereolegs ja té el material suficient per començar a gravar en estudi el que serà el seu primer treball de llarga durada.

 Web

 

Àlbums

Es meus fantasmes

Es meus fantasmes